Utleira IL gir støtte til barn og ungdom fra økonomisk vanskeligstilte familier

Postet av Utleira IL den 15. Aug 2016

Kjenner du noen som gjerne vil delta i idretten, men som ikke har god nok økonomi? Utleira IL ønsker å legge til rette for at barn og ungdom i vår bydel får tilpasset betalingene etter familiens betalingsevne.

Utleira IL skal være et inkluderende idrettslag som tar vare på barn og ungdom, også de som kommer fra økonomisk vanskeligstilte familier. Dette betyr at familiene kan få redusert treningsavgift slik at barn og ungdom kan fortsette med aktiviteten i idrettslaget. Det er viktig at barn og ungdom får utfolde seg sammen med sine venner. Vi skal ikke hindre dem…

Hvordan kan man søke økonomisk støtte?
Skriv en søknad hvor du forteller om familiesituasjon og familieøkonomi i korte trekk. Videre skal dette dokumenteres med en uttalelse fra NAV, familietjenesten, eller liknende som dokumenterer familiesituasjon og økonomi. Dette sendes til leder@utleira.no

Ingen vil få fritak fra alle kostnader.
Det er mulig å få fritak fra treningsavgiften. Alle må betale medlemsavgiften på kr 400 pr år, samt varer hentet ut i forbindelse med salgsdugnader.

Ved innvilgelse av støtteordninger vil dette registreres i vårt medlemsregister. Hver gang det sendes ut nye faktura vil de som har fritak få faktura på samme måte som resten. De må da sende en mail hvor de refererer til inngått avtale. Vi ser at mange ønsker å betale etter hvert og selv avslutter avtalen om fritak fra treningsavgift.

Det er viktig å presisere at øvrige medlemmer ikke betaler mer for at vi skal ha denne ordningen. Idrettslaget mottar støtte fra idrettsrådet og andre samarbeidspartnere som dekker kostnadene.

(Bilde: Illustrasjonsfoto, Utleira IL.)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline