Ønsker du å utgjøre en forskjell?

Postet av Utleira IL den 16. Mai 2016

Det er deilig å kjenne følelsen av mestring og god samvittighet. Det er godt å ha et stort sosialt nettverk i nærmiljøet og møte anerkjennende blikk og nikk på butikken. Det er ingenting som er bedre enn å bidra til barn og unges oppvekst, og se deres utvikling og idrettsglede.

Jeg tror de fleste av oss ønsker å bidra og utgjøre en forskjell. Spesielt om dette gjelder å utvikle oppvekstmiljøet for våre barn. Jeg tror også mennesker flest ønsker gode sosiale nettverk, annerkjennelse i nærmiljøet, oppnå mestring, utvikle og utfordre seg selv.

Når vi i Utleira IL søker etter styremedlemmer i ulike sportslige avdelinger, søker vi etter personer som har gode verdier. Vi søker etter de som ønsker å bidra til utvikling av idrettslaget og aktivitetene. Vi søker etter de som er opptatt av å skape idrettsglede. Vi søker etter vanlige folk som er engasjerte og som ønsker å utgjøre en forskjell. Dette er mye viktigere enn spesialkompetanse.

Utleira IL er en suksesshistorie i idretts-Norge. Klubbens utvikling de siste årene blir en del av årsrapporten til Norges Idrettsforbund. Trondheim kommune, Håndballforbundet, Idrettskretsen og ti-talls idrettslag fra fjern og nær har kommet for å høre vår historie. De kommer for å lære. Ikke for at vi er så himla gode, men fordi vi har oppnådd gode resultater, gjennom anleggsutbygging, økonomi og samarbeid.

Vi har mye å lære av andre, uansett kompetanse og bakgrunn. Vi spør ofte andre om råd. Vår målsetning er å samarbeide og bli best mulig sammen. Da må vi bidra til samarbeid og utveksling av kompetanse.

Utleira IL har voksesmerter, fordi utviklingen i anlegg, årsomsetning og medlemsvekst går fortere enn vi klarer å skrive nye rutiner tilpasset vår nye hverdag. Vi er ikke en sertifisert kvalitetsklubb. Vi har mange utfordringer som alle andre idrettslag. Vår største utfordring pr i dag er at svært mange tror at man må være overmenneskelig for å ta på seg et styreverv i idrettslaget. Dette stemmer selvfølgelig ikke.

De frivillige som har bidratt de siste årene har gjort en prisverdig innsats, men deres utgangspunkt var det samme som ditt. De var foreldre som ønsker det beste for oppvekstmiljøet, var engasjert og som ville utgjøre en forskjell.

Våre avdelingsstyrer er pr i dag ikke fulltallig. Det er her vi håper at du kan bidra. Som styremedlem i en av de sportslige avdelingene er du med på å videreutvikle avdelingen og tilbudet til dine barn. Mange sier at de gjerne vil bidra til laget, men jobben som gjøres i avdelingene er ofte den viktigste jobben for lagene. Vil du utgjøre en forskjell, er det nå du har muligheten!

Ta kontakt med valgkomiteens leder Per Hangerhagen, per.hangerhagen@gipling.no


0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline