Hospitering mellom fotballklubber

Postet av Utleira IL den 13. Mar 2015

Det skal ikke forekomme at spillere fra andre klubber deltar på våre treninger uten at det foreligger en avtale om dette mellom klubbene. En slik avtale kan gjøres på en følgende måter:

a) Skjema for hospitering fylles ut og signeres av sportslig leder eller leder fra begge klubber.


b) Spiller sender forespørsel på epost til sportslig leder eller leder for fotball. Vi vil da videresende dette til spillerens klubb. Når vi får bekreftelse fra spillerens klubb vil vi varsle om at hospitering er i orden.

Om det møter opp spiller fra annen klubb på våre treninger uten at dette er i henhold til avtale, så skal spiller informeres om ovennevnte og skal ikke delta på vår trening. Om kretsen får informasjon om at vi ikke overholder dette, vil vi som klubb bli bøtelagt. Det kan også føre til at klubbene får et dårlig forhold om vi ikke opptrer ryddig. En slik avtale vil også sikre at forsikring er gjeldende. Uten avtale vil leder for aktuelle trening være økonomisk ansvarlig for evt. kostnader i forbindelse med skade.

Det er ikke godkjent at to trenere avtaler dette seg i mellom.

Forespørsel om hospitering skal inneholde følgende:
-Navn på spiller(e)
-Fødselsdato
-Tilhørende klubb
-Varighet på hospiteringsperiode

Det samme gjelder for øvrig andre veien. Dvs. om dere hører om noen fra vår klubb som er med på trening hos annen klubb, så gi oss beskjed så kan vi ta dette videre.

Med vennlig hilsen

Ole Christian Mo
Sportslig leder - Utleira fotball
Mobil: +47 91 300 360

0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline