Dommerskjema

Postet av Utleira IL den 20. Jan 2015

Håndball
Dommerne har selv tilgang på dommerskjema som de fyller ut. Det er ønskelig at de ikke er håndskrevet, da dette kan være utydelig. Det er viktig at alle felter fylles ut. Dersom man har dømt flere kamper samme dag, er det fint om dette skrives på samme skjema. Ferdigutfylt skjema leveres til lagleder som ser over at dommeren har fylt ut alle felter og signert. Lagleder/trener signerer deretter dommerregningen og leverer denne til arrangementansvarlig for opplasting til regnskap dersom det er kamparrangementer i hallen. Dersom det er hjemmekamper andre steder eller utenfor kampdager, skal lagleder/trener selv laste opp dommerregningen på https://www.utleira.no/p/24356... Dommerregningen kan scannes med en mobilapp som heter Tiny Scanner eller tilsvarende. Etter dette laster du opp alt ved bruk av din smarttelefon.
Det er svært viktig da betalingsfristen for betaling av dommerregninger er kun 5 dager.  Det er derfor viktig at dette lastes opp snarest. NB: Kun opplasting av PDF-filer i skjematjenesten.

Fotball
Dommerne har selv tilgang på dommerskjema som de fyller ut. Det er ønskelig at de ikke er håndskrevet, da dette kan være utydelig. Det er viktig at alle felter fylles ut. Ferdigutfylt skjema leveres til lagleder som ser over at dommeren har fylt ut alle felter og signert. Lagleder/trener signerer deretter dommerregningen og leverer dommerregningen via opplasting på https://www.utleira.no/p/24356... Dommerregningen kan scannes med en mobilapp som heter Tiny Scanner eller tilsvarende. Etter dette laster du opp alt ved bruk av din smarttelefon.
Det er svært viktig at dette gjøres rett etter kamp, da vi har frist på 10 dager til utbetaling skal ha skjedd. NB: Kun opplasting av PDF-filer i skjematjenesten.

Last ned klubbdommerskjema her.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline