Utleira TH - Molde 2

Postet av Utleira IL den 28. Okt 2014

Pia Rehaug.
Utleiras toppscorer med seks mål.
Hun var også en bauta i midtforsvaret.
09.10.2014

Torsdag ettermiddag, rett etter arbeidstid, var det overraskende mange som hadde tatt turen til hallen for å se oppgjøret mot Molde 2. Moldelaget hadde dagen før vært i Meldal for å spille kamp, men kom tomhendte tilbake til Trondheim. Heller ikke i vi ønsket å sende med de rødsvarte poeng før returen til Rosenes by.


Godt forberedte på bortelagets forsvarstaktikk løser vi framoverspillet godt, og sørger tidlig for et par måls ledelse. Vi spiller med høyt tempo, men Molde henger godt med. Bakover blir vi stående for flatt og sliter med å holde fokus. Innspillene til linja hagler rundt oss. Bakspillerne får fyre skudd både over og rundt hodet på oss. I tillegg gjør vi en del slurvete feil og skyter for unøyaktig, noe som resulterer i at Molde får noen enkle kontringsmål.
I angrep holder vi oss til avtaler som blir gjort, noe som resulterer i store rom. Pia kommer i gode posisjoner på linja, og med flotte innspill, ender det også i mål. Våre bakspillere får også gode skuddmuligheter mot flatt forsvar, etter godt forarbeid av lagvenninnene. Etter hvert klarer vi også å justere oss i forsvar, og dermed blir også jobben enklere for Hilde bakerst. Det gode forsvarsarbeidet tvinger Molde til å gjøre feil og de gjør mindre kloke valg. Med dette går vi til pause med en tremålsledelse.

I andreomgangen opplever vi en noe dårligere periode igjen. Vi står godt i forsvar, vinner ballen, men kaster bort mange muligheter som kunne endt i målscoringer og økt vår ledelse betraktelig. Fortsatt sliter vi en del med for dårlige avslutninger, og moldemålvakten varter opp med mange flotte redninger. Vi fortsetter å spille på de avtalene som har fungert, og holder også tempoet oppe mot et bortelag som ser ut til å merke kjøret. Tavla står lenge på stillinga 22-20, og mot slutten blir det en del rot. Vi ser på tavla og blir egentlig litt overrasket over at vi bare leder med to. Vi setter inn en litens sluttspurt for å unngå drama på tampen. Signalet går og vi kan juble for seier og to poeng.

Utleira - Molde 2 24-21 (15-12) Målfordeling finner du her.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline