Det betyr mye å få hospitert med de beste på Byåsen Håndball Elite

Postet av Utleira IL den 29. Jul 2022

Utleira håndball har partner avtale med Byåsen Håndball Elite som kan gi spillere i Utleira muligheten til å hospitere inn på Rema 1000 ligaen laget når det er behov for bidrag eller mer fast for andre. 

Å ha en slik avtale betyr mye for videreutvikling av spillere som ønsker å en dag ta steget opp. Utleira håndball setter stor pris på denne avtalen med Byåsen Håndball Elite. 

Torsdag var det vår målvakt Ingvilde Holmen som fikk muligheten til å være en del av Byåsen håndball Elite sin treningshverdag. En økt som ble kyndig ledet av hovedtrener Valery Putans og målvaktstrener Ulrich Winther. For Ingvild ble det en gyllen mulighet til å få stå sammen med Annick Lipman samt få gode råd og tips fra Ulrich . 

Ingvild var meget godt fornøyd med muligheten og fikk brynet seg mot årets stall som skal jobbe seg nærmere toppen av Rema 1000 Ligaen. Underveis fikk Ingvild veldig god oppfølging av trener team og medspillere. Byåsen håndball Elite sine spillere er gode til å inkludere nye fjes på trening. 

Vi ser frem imot et godt samarbeid med Byåsen Håndball Elite og gleder oss til å jobbe sammen med dem og samtidig følge utviklingen videre. Håper vi kan produsere spillere over tid som kan bli en del av Byåsen Håndball Elite. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.