Rosenborgbesøk ble dagens høydepunkt

Postet av Utleira IL den 21. Jul 2022

Det var knyttet stor spenning til at Rosenborg skulle ta turen innom på åpen hall i dag med spillere , innsiden og trollet . Ungene sto klare i døra lenge før spillerne kom for å følge med når de dukket opp.  Noah Holm og Marius Broholm kom inn i hallen til applaus. 

Det ble spilt mange små kamper der ungene fikk lov å spille sammen med hver sin Rosenborgspiller. Det var stort engasjement både fra Rosenborg og ungene. Mange fine mål og flott og se at Noah Holm og Marius Broholm gi gode tilbakemeldinger underveis. 

Det ble tid til mange selfies, autograf skriving etter at de var ferdig med kampene.  Lite tvil om at dette betydde mye for mange. Det at Klubber som Rosenborg på øverste nivå tar seg tid til å gi tilbake til grasrota og støtte slike tiltak som åpen hall med gratis aktivitet for barn og ungdom er meget bra.  Vi takker Roseborg for to flotte besøk i sommer å er helt sikre på at flere av de som har møtt Rosenborg er blitt enda mer supporter etter disse besøkene. Helt tilslutt takker vi Pernille Grut Sørlie fra Roseborg som har stått i bresjen for tiltaktet. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.