Kanon kamp i topp oppgjør

Postet av Utleira IL den 14. Nov 2021

Det var knyttet en del spenning til kampen mot Strindheim da de som et av få lag hadde slått Elverum og kun tapt en kamp før møtet med Utleira.  Det ble med forsøket for Strindheim denne gangen. De møtte et heltent bortelag som fyrte av gårde med en klar 8 - 17 ledelse i 1.omgang.

Sofie Fuglaas leverte en praktkamp på kanten mot Strindheim

2.omgang ble litt jevnere, men Utleira kjørte skuta trykt i land med en flott 21-30 seier som var meget viktig for å ha heng på Elverum som avga poeng mot Sverresborg tidligere på dagen. De mest etablerte på laget tok stor plass i dag å satte standarden for hvordan kamper skal gjennomføres. Godt for laget å få en slik bekreftelse etter litt stang ut i en periode.

Eirin Skogen leverte 6 fulltreffere i dagens kamp

Dette ble en seier for treningsgruppa i 2.divisjon som sammen har løftet seg inn imot en meget viktig toppkamp. Det er bare å glede seg til fortsettelsen.

Kamprapport ikke klar fra forbundet. kommer senere.