Tiger Ekstra Håndball starter posisjontrening på fredager

Postet av Utleira IL den 19. Okt 2021

Nå skal vi ta for oss posisjoner på banen. Vi starter med målvakt teknikk på Fredager ledet av Sunniva Kalland 

Skilleås i spissen. Hun med oss skal starte et målvakts team i klubben i alderen 11 - 16 år . oppstart nå på Fredag. Det blir fokus på teknikk tilpasset målvakter. Når vi får etablert et team skal vi ha egen samling for målvakter i klubben. Alle trenere og foreldre må bidra til at vi får motivert enda flere til å ønske å stå i mål. 

vi gleder oss til å sette i gang. Målet er på sikt å invitere Senior sin målvaktstrener Annick lipman til å komme med tips og råd til våre unge målvakter. 


Ingvild holmen viser her at man gir alt for å redde ballen. 


Hannah tornes har gjennom vår partner avtale med Byåsen Håndball Elite fårtt prøvd seg på treninger på øverste nivå i norge. 

Målvakter trenger masse oppfølging og læring som alle andre posisjoner på banen. så dette gleder vi oss til å jobbe med. vi lover at det snart blir oppstart av påosisjontrening også for bakspillere, strekspillere og kantspillere. vi skal skape muligheter for alle posisjoner på banen. 


Meld på de som ønsker målvaktstrening på tigerekstra på Fredager.  vi har lagt ut påmelding for de neste 4 ukene. Det er vanlig Tigerekstra for de andre posisjonene. 

https://www.superinvite.no/#/invitation/38f629170ac3ab74b9d6d2cc411c2f3c


Vel møtt! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline