Godt fornøyd med 289 påmeldinger i høstferien

Postet av Utleira IL den 12. Okt 2021

Tre dager går fort når man har det gøy. I høstferien har vi hatt trening for aldersgruppa 

9 - 15 år år i Utleirahallen.  Det har vært mye balltrening, kamper, fysisk trening og nye vennskap har blitt knyttet på tvers av lag og klubber. Felles treninger for jenter og gutter alle tre dager. 

Det har vært en fantastisk innsats på alle deltager og instruktører.  

Det var en meget tøff fysisk økt på Mandag som viste at det er mange tøffe unge håndballhoder som vokser opp rundt om i Trondheim og nærmiljø .  Ikke en ga seg eller viste tegn til å stå av økta. Alle fullførte med glans.  I dag  avsluttet vi med turnering og kåringer .  Det ble scoret masse flotte mål . Juniorene som var med som trenere ble imponert når de så J/G 06 spille intern kamp på tirsdag, De mente det var et mye høyere nivå enn da de selv var 15 år . Det lover godt for trøndersk håndballfremtid. 

Ingen fikk noe gratis i dagens kamper . Det var full trøkk fra start til mål. 

Det har vært mange foreldre innom for å se på alle dager. Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Vi gleder oss til å kjøre flere lignende tilbud også i fremtiden.  Det har vært god stemning og treningsglade  barn/ungdom  alle tre dager. 

Pep talk, forbredelser og stor fremgang på blant annet de yngste som i dag etter tre dager med øving hadde fått inn gode rutiner på oppvarming . Noe juniorspillerene brukte god tid på å lære bort til de yngste. 

Det er bare å glede seg til neste gang. Takk til alle som tok turen ! 

Har ditt lag lyst å spille håndball i mellomjula, så anbefales tiger cup

https://tigercup.cups.nu/start


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline