Fint å få praksis som trener

Postet av Utleira IL den 11. Okt 2021

Det er stor aktivitet i Utleirahallen i høstferien. Håndballavdeling er veldig opptatt av trener utvikling og gir flere muligheten med veiledning og et oppsatt treningsprogram muligheten til å lede barn og ungdom i håndballaktivitet. Skal nye generasjoner få lyst til å bli trenere en gang i fremtiden er det viktig å gi dem muligheter for å praktisere på trening. Tigerpluss i høstferien er en meget fin arena å skape mestring også for nye trenere. 

Malin , Maria , Tuva , aurora og Julie styrer både økter og kiosk i løpet av tigerpluss høstferien . spillere som deltar er veldig fornøyd med jobben de gjør . 


Det har vært meget bra gjennomført av ungdommene som til daglig spiller junior og senior håndball i Trondheim. De har god flyt i øktene og spillere som deltar får mange fine øvelser og tilbakemeldinger underveis i aktiviteten.  Dette og at vi også har flere ungdommer med rundt lag i klubben håper vi skal være starten på en lang rekke av nye og spennende klubb trenere for Utleira i fremtiden , sier Sportsutvikler Asgeir Hatlen .

Her er Tuva i full gang med å instruere spillere i nye øvelser . 

Her oppsummerer Aurora og de yngste føler nøye med. 

Her får de yngste mye ros fra Julie når de prøver ut nye øvelser. 

Det å få hjelp under tekniske øvelser er noe de fleste uansett alder vil ha. 

Tuva og Maria har sammen de andre instruktørene skapt gode rammer der alle føler seg sett , hørt og samtidig hatt en tydelig plan på sine økter. 

Vi vil takke alle fem som har satt av tiden i en uke der de alle har en etterlengtet høstferie for å jobbe med de 250 som har meldt seg på økter i høstferien. Tusen takk for topp innsats ! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline