Utleira sine J/G 06 spillere på lokal samling

Postet av Utleira IL den 7. Okt 2021

I håndball er første møte med Region Nord  noe som heter trenerskole når spillere er 13 - 14 år . Der er trenere på tvers av klubber med og trener spillere og blir samtidig godt kjent med hverandre. Veiledet av instruktører fra Region Nord. 

Guttene følger godt med når trenere fra Region Nord forteller om dagens økt. 


Nytt av året er lokal samling fra 15 år som gir trenere mulighet til å sende flere fra sine lag på samlinger som etter hvert vil ha uttak og to type samlinger litt senere.  15 åringene går inn i et fire års løp som ender opp i Regional Landslags Miljø og for ekstra heldige LK 06 ( Landslaget ). 

Magnus, Ludvik, Linus og Håkon syntes alle det var gøy å være med på Lokal Samling 


Utleira har to meget treningsvillige 15 årsgrupper med stort engasjement rundt begge lagene. Begge lag har hatt fokus på å få med flest mulig spillere inn på lokal samling, så flest mulig spillere får opplevd hvordan Region Nord tenker utvikling.  Dette kan være lærerikt både for trenere og spillere i respektive kull. 


Ingrid, Eline, Celine, Iben, Erle, Ingrid, Lena og Helle var alle godt fornøy med å delta på lokal samling. Utleira/Sjetne J06.

Det skal bli spennende å følge disse årgangene gjennom denne sesongen og videre. Lite tvil om at det er mange spillere som synes det er artig å bruke tiden sin sammen som lag og bli bedre i håndball over tid. 

Vi ønsker alle spillere og trenere lykke til videre med lokal samlinger . 

Her kan dere lese mer om opplegget :

https://www.handball.no/regioner/region-nord/utvikling/Spillerutvikling/spillerutviklingsmodell/om-spillerutvikling/


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline