Vi du være en del av vår vekst og utvikling?

Postet av Utleira IL den 5. Okt 2021

Utleira IL har et enormt potensial med flotte anlegg, god økonomi, gode verdier og flere ansatte. Det er utviklet en ny, spennende strategi for de neste årene og det jobbes med å lage rutiner som løfter både styrearbeid og lagsarbeidet til neste nivå. Utleira IL ønsker spesielt å løfte kvaliteten knyttet til det sportslige tilbudet de neste årene. For å skape videreutvikling trenger vi engasjerte personer som ønsker å bidra i ulike verv.

Styreverv

Utleira IL søker nå etter engasjerte personer til ulike styreverv i avdelingene og i hovedlaget, samt valgkomite og kontrollutvalg. Personer som ønsker å bidra til nye anlegg , økt aktivitet, forsterke det sportslige tilbudet, forsterke det sosiale fellesskapet og forbedre samhandling/ kommunikasjon. Vi trenger folk med ulike egenskaper og kvalifikasjoner. Helt vanlige engasjerte folk som ønsker å bidra til utvikling og skape mest mulig idrettsglede. Vi oppfordrer spesielt kvinner, ungdommer og personer med innvandrerbakgrunn til å engasjere seg i idrettslaget.

Rutiner og kurs
Det jobbes kontinuerlig med en styrehåndbok, som skal gjøre det mye lettere for styrene å gjøre en god jobb, uten at man bruker unødvendig mye tid på oppgavene. Utleira IL tilbyr kurs og ønsker å bidra til at alle som tar på seg verv skal lykkes i oppgaven.

Tips
Vi trenger at alle medlemmer går gjennom sitt nettverk og tipser oss om de personer som kan gjøre en god jobb i et styre, komite eller utvalg i Utleira IL. Det er selvfølgelig også lov til å melde seg selv til tjeneste. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon

Ser frem til å motta mange tips om gode kandidater og ikke minst tilbakemeldinger fra personer som ønsker å bidra til å skape verdens beste idrettslag for vår bydel.

Vi snakkes og høres

Hilsen
Utleira ILValgkomite

Kontakt 
Valgkomiteens leder Morten Rasch Eliassen - morten.eliassen @ bedriftsidretten.no 
Daglig leder Pål Wahl - leder@utleira.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.