Ønsker du sommerjobb som aktivitetsleder?

Postet av Utleira IL den 9. Jun 2021

Et bilde som inneholder gulv, sport, person, idrett
Automatisk generert beskrivelse

Utleira IL har aktiviteter for store og små gjennom hele sommeren. Det er 32 dager med åpen hall med masse forskjellige aktiviteter i tillegg til at det er åpne treninger i en spesifikk idrett hver dag. Som aktivitetsleder skal du sørge for at alle har det bra og at arrangementet fungerer på en god måte fra folk kommer til de drar hjem igjen, og at de har lyst til å komme tilbake. På grunn av koronasituasjonen har vi fullt fokus på smittevern og registrering av alle deltakere. Kiosken holdes åpen. 

Vi søker aktivitetsledere for å drifte vårt sommertilbud. Oppgavene er allsidige g vil bestå av
- Registrering av deltakere
- Kioskdrift
- Aktivisering av barn og ungdommer i ulike aktiviteter.
- Passe på at smittevern etterleves
 - Vasking av utstyr

Vi søker spesielt aktive og ansvarsbevisste ungdommer fra 17 år, som liker å jobbe og kommunisere med folk. 

Vi har åpent mandag til torsdag fra uke 25 til 32. En arbeidsdag er på 7 timer og en arbeidsuke på 28 timer. De som søker på stillingen, må oppgi hvilke uker de kan jobbe i sommer. I tillegg til dette ønsker vi en kort søknad der du forteller om deg selv, dine personlige egenskaper, kompetanse, tidligere jobb erfaring og hva du mener du kan bidra med i denne stillingen. Viktig at dere oppgir kontaktinformasjon, som e-post og telefonnummer.

Spørsmål om stillingen kan sendes til leder@utleira.no eller telefon 93045500. Vi ønsker å motta søknader snarest da det er kort tid til oppstart allerede mandag 21. juni.
Søknad sendes til leder@utleira.no

Et bilde som inneholder tekst, utklipp
Automatisk generert beskrivelse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.