Takk til Utleira G20 for innsatsen I Utleira IL. Nå går ferden videre

Postet av Utleira IL den 31. Mai 2021

Som følge av at Tiller og Utleira ikke viderefører partner-prestasjonsklubbavtalen neste sesong, har ikke Utleira IL Håndball nok spillere til å drive eget G20-lag neste sesong. Utleiraspillerne, både G02/03 og G04, fortsetter å spille sammen med Tillerspillerne, men må da melde overgang slik at de ikke lenger har Utleirahallen som sin hjemmearena.

Utleira G20 er oss bekjent det første guttelaget i Utleira IL Håndball som har nådd juniornivå gjennom historien. Guttelaget har så lenge de kan huske vært det eldste guttelaget i Utleira håndball, og da synes vi det er ekstra godt gjort at vi fortsatt har mange aktive spillere på G20-nivå. Den siste sesongen har vi hatt et tett og godt samarbeid med Tiller der vi har fungert som ett og samme lag, og når det endte med at denne partner-prestasjonsklubbavtalen ikke ble forlenget neste sesong er det bare naturlig at spillerne fortsetter sammen med lagkameratene sine i Tiller neste sesong.

5. mai - under Popupcupen som Utleira arrangerte, spilte Utleira G20-spillerne sin siste kamp som Utleiraspillere, mot Sverresborg. Her er noen bilder fra kampen.Vedlegger bilder fra kampen
Vi tok også bilder på sesongavslutningen vi hadde utendørs dagen etter, av bare Utleiraspillerne og av hele laget  Tiller/Utleira (fra neste sesong bare Tiller) i Tillerdrakt. 

MVH Anita Olderø

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline