Utleira IL bygger et sterkere sportslig fundament

Postet av Utleira IL den 12. Mai 2021

Med ny strategi, ny sportslig rammeplan og to nyansettelser ønsker Utleira IL å bygge et sterkere sportslig fundament, hvor sportslig utvikling er nøkkelen for videre suksess. Utvikling av spillere, trenere og arrangement, samt bygge en sterkere kultur og bedre prestasjons- og utviklingsmiljø. 

Den sportslige utviklingen skal skje i alle idretter, og for alle grupper fra barn til senior. Dette handler om langsiktig tankegang for å bli bedre på alt vi foretar oss i hverdagen. Alle disse detaljene vil til slutt føre til at spillere og trenere blir vesentlig bedre enn i dag. Utleira IL skal fortsatt være et breddeidrettslag med stort fokus på inkludering og frivillighet. Vi skal ta vare på våre sterke verdier og fortsatt skape idrettsglede for alle. Endringen er at vi ønsker at alle utøvere skal få bedre forutsetninger til å nå sitt øverste potensial i og utenfor aktiviteten. Det handler om å få flest mulig til å bli den beste utgaven av seg selv. 

Geir Kojen ansettes som sportskoordinator i Utleira IL. Han har over tid jobbet med ny sportslig rammeplan for Utleira IL og vil få hovedansvar i forhold til implementering av denne i alle idretter. Geir er også trenerutvikler for ungdomslagene i fotball og trener på tre ulike fotballag deriblant Herrer A-lag. Han har lang erfaring med fra ulike roller i idretten, i tillegg til økonomisk/administrativ utdannelse på høgskolenivå.

Asgeir Hatlen ansettes som sportsutvikler. Han vil jobbe med implementering av ny sportslig rammeplan, samt trenerutvikling, spillerutvikling og arrangementer. Selv om han er ansatt til først og fremst til å jobbe med håndball vil allikevel Asgeir bidra i tverridrettslige fora og bidra med sin kompetanse på tvers av flere idretter. Han vil jobbe sammen sportskoordinator og daglig leder med utviklingsoppgaver mellom møtene i sportsutvalget (tidl. sportsstyret.) Asgeir har tidligere hatt mange roller innen trøndersk håndball og er for mange kjent fra Rema 1000- Akademiet (tidl. Byåsen-akademiet), der han var ansatt som håndball-inspirator. 

Sportsutvalget vedtok i går sportslig rammeplan og lagshåndbok. Flere av utvalgets medlemmer mente at det var utført et solid arbeid og at Utleira IL med dette og de nye ansettelsene har alle forutsetninger for å lykkes i videre utviklingsprosesser. 

Vi skal bli verdens beste idrettslag for vår bydel. For å nå målet må alle bidra med sine byggeklosser. 

Vi gleder oss til fortsettelsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.