Løpegruppe for voksne

Postet av Utleira IL den 26. Apr 2021

Utleira Friidrett ønsker velkommen til løpetrening for voksne, over 16 år. Det er ikke nødvendig å være i god form for å delta, alle kan delta uansett nivå. Målet er å skape en gruppe hvor det sosiale står i sentrum og som gjør det lettere å komme seg ut i frisk luft.

 

Det blir trening hver mandag kl. 1900. Første trening blir mandag 3. mai, siste trening mandag 28. juni. Oppmøte på plassen utenfor hovedinngangen til Utleirahallen.

 

Vi deler inn deltakerne i 2 nivåer, ett for nybegynnere og et for de med litt mer erfaring med løping.

Utleira Friidrett stiller med instruktører som leder treningene.

Treningene vil inneholde tips og øvelser for å få bedre løpeteknikk, en løpetur eller intervalltrening i nærområdet og innslag av øvelser for styrke og spenst.

 

For å delta på treningene må man være medlem Utleria IL. I tillegg må man betale en aktivitetsavgift til Utleira friidrett på 200 kroner. Dette gir tilgang til alle treningene fram til 28. juni. Man kan delta så mange treninger man selv ønsker. Det er mulig å bli med på treningen når som helst, selv om man ikke fikk deltatt på de første treningene.

 

Treningsavgiften betales her:

https://app.rubic.no/Account/signup?organizationID=9676#/form/profile

Når du klikken på denne linken, kommer du først til skjema for innmelding i Utleira IL. Hvis du er medlem fra før, vil programmet kjenne igjen deg. Du skal bare fortsett registreringen, du vil ikke måtte betale på nytt. Det vil komme til et valg om å velge mellom vanlig medlemskap og familiemedlemskap. Velg vanlig medlemskap og fortsett. Du får ikke ny faktura hvis du er medlem fra før. 

Til slutt vil du få mulighet til å velge aktivitet. Kryss av for Friidrett løpegruppe, se bildet under. Har du likevel problemer, send en mail til stigones@hotmail.com,  så blir du innmeldt manuelt. 

 

Når du har meldt deg på, blir lagt til en gruppe i Spond. Her vil det bli gitt informasjon om treningene og man vil få muligheten til å gi beskjed om man skal delta.

 

Spørsmål rettes til:

Stig Ove Næss

Utleria IL Friidrett

stigones@hotmail.com

40540190

Påmeldingen starter med  dette bildet. Hvis du er medlem fra før, vil programmet kjenne igjen deg. Du skal bare fortsett registreringen, du vil ikke måtte betale på nytt. 


Når registreringen er ferdig, kryss av for "Friid Løpegr." som vist over. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline