Nye koronatiltak i Utleirahallen

Postet av Utleira IL den 4. Nov 2020

I takt med økt smittetrend i befolkningen er det viktig at vi gjør tiltak for å hindre at smitte skjer i Utleirahallen, selv om det kan være smittede personer tilstede i hallen fra tid til annen. Administrasjonen har i dag besluttet følgende tiltak

1) Å stenge kiosken i 1. etg..Vi henviser folk til å bruke kioskautomat i 2. etg. 

2) Kioskvakten settes opp som smittevakt i hallen som påser at alle er registrert og følger reglene for bruk av hallen. 

3) Vi vil ikke tillate at det holdes møter i våre lokaler, som kunne og burde vært avlyst eller holdt digitalt. Vi oppfordrer nå folk til å ikke komme i hallen om dette eikke er nødvendig. Vi ønsker med dette å skåne primæraktiviteten som er trening og kampaktivitet.

4) Alle skal registrere seg på registrer.utleira.no eller Sesam-appen. Eneste unntak er barn under 13 som ikke har mobil. Voksne som ikke har med mobil må få andre til å registrere seg ved hjelp av en annen mobil enhet. 

5) Vi oppfordrer alle til å være smarte for å opprettholde trygg aktivitet også på andre arenaer. Vi skal følge våre smittevernregler uansett hvor vi ferdes, holde avstand, godt renhold og håndhygiene, bidra til god smittesporing. Vise forståelse for ulik praksis av reglementet. Ikke ha med unødvendig mange på tur. 

Vi håper med dette å trygge aktiviteten ytterligere og redusere muligheten for at smitte spres i egne rekker og i egen hall. Vi får ta ansvar for oss selv og våre omgivelser. På forhånd takk


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Irene Neerland Stolpen

    Betyr dette at registrering på kampkortet ikke er nok?

    05 november 2020
  • Pål Nøst

    Nei! Alle skal registreres i SESAM. Unntak barn opp til og med 12 år brukes kampkort i LIVE.

    05 november 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline