Oppdatert tidsplan! Informasjon om fotografering av alle utøvere

Postet av Utleira IL den 5. Okt 2020

Informasjon om tidspunkter pr lag

Dersom tidene ikke passer, ber vi om at dere varsler til leder@utleira.no med forslag til ledig tidspunkt som passer bedre. Det er mulig med fot 15.40 også om dette er et alternativ. Tidligere enn dette går ikke. 

Sted for fotograferingen
Laget skal møtes utenfor fotballinngangen på Utleirahallen. Når det er klart skal alle bevege seg inn i garderobe 3 der det blir holdt en kort informasjon for alle sammen. Deretter går en og en spiller inn i garderobe 4 for portrettfotografering. Etter fotografering benyttes utgang fra garderobe 4 og deretter hovedutgangen i hallen. Vi ønsker ikke oppsamling av folk i vestibylen, så ber om at man trekker utendørs etter fotografering. 

Smitteverntiltak
Bruk anti-bac på hender før og etter foto, samt hold god avstand. Viktig at fotograferingen gjør at det blir oppsamling av mennesker inne i vestibylen. 

GDPR og sikkerhet rundt personopplysninger
Alle som skal bli tatt bilde av, skal ta med et skjema som er signert av foresatte. Det er produsert konvolutter med 21 ark i hver konvolutt som ligger til utdeling ved kiosken. Om man trenger flere ark (om man er mer enn 21  personer som skal delta på bilde er det ekstraark i brosjyreskapet ved skohyllene. Viktig at så mange som mulig har fyllt ut skjema på forhånd for å hindre forsinkelser. Arkene er personlige med egen kode pr ark. Man kan derfor ikke kopiere eller sende ut samme ark til alle på laget. 

Kleskode
Alle spillere som har drakt skal benytte denne. Alle på allidrett bruker oransje t-skjorte. De som av ulike årsaker ikke har drakt eller utleira T-skjorte, kan bruke Utleira Treningsdrakt overdel. 

Produktet som tilbys
Det er mulig å kjøpe bildene i ettertid. Det er mulig å kjøpe portrettpakke med portrettbilder, og/eller lagsmontasje. Her blir alle sine portrettbilder montert sammen til et korona-lagbilde. Det er ikke kjøpepress og det er helt greit å ikke kjøpe bilder. 


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Vibeke Remseth

    Siden gruppebildene er fotomontasjer - kan de som spiller f.eks både håndball og fotball, velge å fotograferes kun en gang?!

    07 oktober 2020
  • Pål Birger Wahl

    De blir ikke da nødvendigvis med på begge fotomontasjer. Hver idrett bruker ulik ball på bildet. Fotografene ønsker at alle stiller på bilde med alle sine lag i ulike idretter.

    12 oktober 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline