Felles salgsdugnad 22. april

Postet av Utleira IL den 16. Mar 2020

«TOALETTPAPIRDUGNAD VÅREN 2020»

Håndball og fotballavdelingen har felles toalettpapirdugnad denne våren. Utleveringen foregår hos NorEngros AS, onsdag 22. april kl. 17.00-19.00. Adressen er Sluppenvegen 10 B. 

Alle familier som med utøver(e) i fotball og/eller håndball skal kjøpe 1 pakke bestående av 5 enheter, uavhengig av antall spillere i familien og om noen er med i flere idretter. 1 pakke pr familie uansett. Det er også mulig for andre å kjøpe varer selv om man ikke har familiemedlemmer som deltar på håndball eller fotball i Utleira IL.

Det er forskjellige pakker å velge mellom. I tillegg kan det bestilles flere enheter toalettpapir og /eller tørkerull. Vi tilbyr også sokker og undertøy med god kvalitet.

Produktoversikt

Toalettpapir: Katrin Plus-kvalitet, sekk med 7 pk a 6 ruller (36 m pr. rull)
Tørkerull: Katrin Plus-kvalitet, sekk med 5 pk a 4 ruller (14 m pr. rull)
Brannskapepakke som inneholder 5 stk gelposer og 1 kompress, til sårbehandling og brannskader.
Link til mer info om brannskadepakker, sokker og undertøy

Pakkene du kan velge
Pakke A: 5 sekker toalettpapir
Pakke B: 4 sekker toalettpapir, 1 sekk tørkerull
Pakke C: 4 sekker toalettpapir, 2 stk brannskadepakker
Pakke D: 3 sekker toalettpapir, 1 sekk med tørkepapir og 2 stk brannsadepakker
Pakke E: 3 sekker toalettpapir, 2 sekker tørkerull
Pakke F: 3 sekker toalettpapir, 4 stk brannskadepakker

Pris pr. pakke    kr 1.600,-
Pris pr enhet i tillegg    kr 320,-

Vi håper at så mange som mulig bestiller på forhånd via Superinvite for å lette gjennomføringen av dugnaden. Bestillingsfrist innen 21. april

Her er link til bestillingssiden: https://www.superinvite.no/?fbclid=IwAR3HN01Y4bdHtF7rgPhnWDSl2xPsb9GMzrYU7YzOvgvCblmW58Hgx7oSBu0#/invitation/966aad8981dcc75b5b8ab04427a833b2 

Utleira IL har stort fokus på å gjøre dugnadene så overkommelig som mulig for våre medlemmer. Vi samkjører derfor dugnadene mellom flere avdelinger, for å hindre økt belastning på de som deltar i flere idretter. Videre har vi lik belastning pr familie, som vil utjevne dugnadsbelastningen mellom familiene. 

Det er meget viktig at alle i både håndball og fotballavdelingen støtter opp om denne dugnaden. Grunnen til dette er at kostnadsnivået i både fotball og håndballavdelingen har økt de siste årene. Bakgrunnen for dette er flere eksterne trenere, mer banetid, mer halltid, mer utstyr og et generelt bedre tilbud. Om alle bidrar med dugnad, vil vi klare å opprettholde en lav treningsavgift.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline