Betal medlemskontingenten i Utleria IL i dag

Postet av Utleira IL den 6. Feb 2020

Endelig er det lett for alle å betale medlemskontingent i Utleira Idrettslag. Her finner du en manual som enkelt viser hvordan du går frem for å komme i gang med Rubic for deg og din familie.

Viktig at alle bruker folkeregistrerte personopplysninger da medlemsdatabasen er koblet opp mot folkeregisteret. Nye medlemmer kan også registreres via denne linken. Vi anbefaler alle familier med to eller flere aktive å registrere hele familien uten tillegg i prisen. En familie kan bestå av maks bestå av to voksne og fem barn opptil 25 år.

Her finner du manualen for hvordan dette gjøres
https://www.utleira.no/storage/Preview?id=e79d241c-c769-41da-b260-843e2c7b41ca 

Her er linktil registreringsside
https://app.rubic.no/Account/signup?organizationID=9676#/form/profile 

Vi nærmer oss 2300 medlemmer i Utleira IL og det er flere som vil være med. Helt fantastisk.

Pr i dag hjelper Rubic oss med medlemsregister og betalinger, men i løpet av våren vil Rubic bli et kommunikasjonsverktøy, banekalender, dugnadsadministrasjon, politiattester, roller, hospitering, klubbdommerverktøy og liknende. Vi vil kontinuerlig fylle på med ny funksjonalitet etterhvert som vi har kontroll på medlemmer og betalinger som er hovedfokus i første omgang.

Kom gjerne med tilbakemeldinger på hvordan dere opplever systemet og hvordan det fungerer for dere å koble til familie og betale medlemskapet. Sendes til leder@utleira.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline