Medlemskontingent 2020 blir sendt ut i løpet av januar

Postet av Utleira IL den 3. Jan 2020

Utleira IL holder på med en større omlegging til nytt medlemsregister og det er derfor medlemskontingenten for 2020 ikke er sendt ut enda. Hovedfokuset så langt har vært å få 100% kontroll på medlemsdata og medlemstall til idrettsregistreringen. Medio januar vil dere motta en e-post hvor dere oppdaterer din families medlemsdata og knytter familiemedlemmer sammen. Når dere har oppdatert denne informasjonen vil vi sende ut medlemskontingenten. Alle som er i aktivitet i Utleira IL i 2020 skal betale medlemskontingent.

Utleira IL har valgt Rubic som vår samarbeidspartner for medlemsregister, betalingssystem, banekalender, kommunikasjonsplatform, dommer- og dugnadsadministrator, osv. Vi har valgt Rubic da dette programmet har langt flere funksjoner enn konkurrentene og gir oss et komplett klubbvertøy som vil være 100% i drift til fotballsesongen 2020 med alle funksjoner. Rubic og Utleira IL vil sammen jobbe med å implementere funksjonene fortløpende etter at medlemskontingentene er sendt ut og alle våre medlemmer får tilgang til å bruke Laget mitt som er Rubic sin app.

Vi er svært optimistisk og tror dette vil løfte Idrettslaget ytterligere. Vi har i tre år ikke hatt et medlemsregister, men kun betalingsløsning. Dette har sine svakheter da medlemmene er idrettslaget viktigste ressurser. Vi gleder oss til å samle administrasjon av alle de viktigste ressursene i et system (medlemmer, økonomi, anleggsfordeling, dugnad og dommere)

En gruppe på seks personer har deltatt i prosessen og jobbet frem en innstilling til valg av medlemsregister. Gruppen er først og fremst valgt ut i fra et stort engasjement for saken, samt bred kompetanse innenfor klubb og lagsdrift, samt IT, kommunikasjon- og økonomikompetanse. Vi takker gruppen med Toril Dahl Hjelseth, Pål Nøst, Vebjørn Skjærvold, Runar Holte, Raymond Bergesen og Pål Wahl for innsatsen. Innstillingen fra gruppen ble vedtatt av hovedstyret før jul.

https://rubic.no/


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline