Topphåndball jentene i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 6. Des 2019

Utleira’s 2. div. damelag i håndball er en sprek gjeng som bruker veldig mye av sin fritid i Utleirahallen. Det er full innsats med terping på detaljer, hurtige ballvekslinger og fokus på arbeidsoppgaver. Det er mange tunge økter og ofte sene treningstimer, men det er aldri mangel på engasjement, samhold og humør! 

Oppstarten til sesongen 2019/2020 ga noen utfordringer da flere spillere takket for seg. Men med 5 nye seniorspillere og spillere fra rekruttgruppa, var jentene mer enn klar til dyst. Sammen med trenerteamet Willy Refsnes og Marie Henriksen ble oppkjøring til en ny sesong både humørfylt og ambisiøs. Med hjelp av innpiskerne Vegard Finserås Radal og Birte K. Faanes, som også var gode motivatorer under de tyngste fysiskøktene, var spillerne godt forberedt til ny sesong.

2. div.laget, i godt samarbeid med 3. div. og J18, arrangerte den årlige 3T topphåndball weekenden i august og dette ga god kamptrening inn mot seriestarten: 2. runde i NM.  Seieren over Orkanger medførte videre avansement til 3. runde og Utleira fikk da besøk av Byåsen Elite i Utleirahallen. Selv om det ble tap (27-20) spilte jentene en meget god første omgang og ga Byåsen god motstand.

Første seriekamp ble spilt borte mot Rælingen og de 2 første poeng var sikret. Jentene har pr. i dag et tap (mot nyopprykkede Kolstad), 2 uavgjort og 6 seiere, noe som har ført jentene på tabelltoppen!

Første del av håndballsesongen blir avsluttet med to bortekamper; søndag 8.12. kl. 18.00 mot Selbu og torsdag 12.12. kl. 18.00 i Munkvollhallen mot serietoer Byåsen. Jentene trenger masse støtte til denne kampen og håper å se mange av dere på tribunen!

19. januar 2020 har jentene sin første hjemmekamp etter jul. Kampen er mot Levanger og starter kl.16.00. Laget setter stor pris på full hall og utfordrer alle i Utleira til å komme og heie dem frem til seier!


Foto: Utleiras 2. div. håndball damer.


Foto: Trening i Utleirahallen.


Foto: Felles bespisning i Klubbhuset før kamp.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline