Utleira Håndball J13 (f. 2006) søker trener

Postet av Utleira IL den 20. Sep 2019

Utleira Håndball jenter 13, f. 2006, søker trener som har god håndballfaglig kompetanse, enten som trener eller spiller, til å bli med i vårt trenerteam. Vi er ei stor gruppe på ca 30 spillere, og ei trenergruppe bestående av 3 faste trenere, 2 hjelpetrenere og 1 keepertrener. I tillegg har vi tilknyttet oss en spillerutvikler. 

Vi ønsker nå å styrke trenerteamet vårt videre, og søker enda en trener som har lyst til å bli med på laget og jobbe med utvikling av ei svært spennende gruppe spillere. Vi ser etter deg som også har lyst til å utvikle deg videre som trener, enten i rollen som hjelpetrener i første omgang eller som en fast trener. Som trener vil du f.eks bli med i planlegging og gjennomføring av økter, og også kunne lede laget i kamp. Om du spiller håndball selv og dermed ikke har full fleksibilitet til en trenerrolle er vi allikevel interesserte. 

Har du gode samarbeidsevner, er svært motivert og engasjert og har kompetanse og interesse i det å spille leken, rask og teknisk håndball og omsette dette i treningsarbeid ønsker vi å høre fra akkurat deg. 

Er du interessert? Ta kontakt med Frode Kristiansen, Tlf 98206368 og e-post frode.kristiansen@live.no 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline