Håndball og fotball samarbeider om felles salgsdugnad 17. september

Postet av Utleira IL den 6. Sep 2019

«TOALETTPAPIRDUGNAD HØSTEN 2019»

Håndball og fotballavdelingen har felles toalettpapirdugnad denne høsten. Utleveringen foregår hos NorEngros AS, 17. september kl. 17.00-20.00. Adressen er Sluppenvegen 10 B. Alle familier, uavhengig av antall spillere, bestiller 1 pakke bestående av 5 enheter.

Her er link til bestilling via Superinvite: https://www.superinvite.no/#/invitation/3d387d2612f9027154ed3b99a7427da1 

Det er 4 forskjellige pakker å velge mellom. I tillegg kan det bestilles flere enheter toalettpapir og /eller tørkerull.

Produktoversikt

Toalettpapir: Katrin Plus-kvalitet, sekk med 7 pk a 6 ruller (36 m pr. rull)

Tørkerull: Katrin Plus-kvalitet, sekk med 5 pk a 4 ruller (14 m pr. rull)

Vaskepakke: 12 kjente kvalitetsprodukter samlet i en eske. Jif universalspray, Jif baderom, Jif ovn/grill, Jif skurekrem, Salmi salmiakk, Zalo oppvask og kjøkkenspray. Krystal grønnsåpe, Krystal tre og parkett, Klorin rengjøring, Klorin rengjøringsspray, Jordan oppvaskbørste og Easy wipe toalett/bad. Begrenset antall.

Pakkene du kan velge
Pakke a: 4 sekker toalettpapir, 1 sekk tørkerull
Pakke b: 3 sekker toalettpapir, 1 vaskepakke, 1 tørkerull
Pakke c: 3 sekker toalettpapir, 2 sekker tørkerull
Pakke d:    5 sekker toalettpapir

Pris pr. pakke    kr 1.600,-

Pris pr enhet i tillegg    kr 320,-

Vi håper at så mange som mulig bestiller på forhånd via Superinvite for å lette gjennomføringen av dugnaden. Bestillingsfrist innen 16 september.  Alle som benytter Superinvite, har mulighet til å få en måned betalingsutsettelse (16 oktober).

Utleira IL har stort fokus på å gjøre dugnadene så overkommelig som mulig for våre medlemmer. Vi samkjører derfor dugnadene mellom flere avdelinger, for å hindre økt belastning på de som deltar i flere idretter. Videre har vi lik belastning pr familie, som vil utjevne dugnadsbelastningen mellom familiene. 

Det er meget viktig at alle i både håndball og fotballavdelingen støtter opp om denne dugnaden. Grunnen til dette er at kostnadsnivået i både fotball og håndballavdelingen har økt de siste årene. Bakgrunnen for dette er flere eksterne trenere, mer banetid, mer halltid, mer utstyr og et generelt bedre tilbud. Om alle bidrar med dugnad, vil vi klare å opprettholde en lav treningsavgift.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline