BYDELSFEST I UTLEIRAHALLEN 15. JUNI

Postet av Utleira IL den 6. Mai 2019

I etterkant av Utleiraløpet inviterer vi til Bydelsfest med bankett og fest. Vi håper mange tar turen til Utleirahallen og deltar i årets store festlighet.

BANKETT

Banketten starter klokken 19.00. Her blir det servert en red curry chicken gryte med godt tilbehør. Maten er levert av Marias kjøkken og hun har tidligere deltatt på kokkelandslaget. Under banketten blir det underholdningsinnslag og prisutdeling. 

Les mer om Marias kjøkken:   http://www.mariaskjøkken.no

FEST

Dørene åpnes klokken 21.00 for de som vil delta på festen og Hollywood Scandal står for festmusikken. Hollywood Scandal rendyrker rockelåtene fra 80-tallet. De legger sin sjel i å fremføre og skape et stilriktig 80-tallsshow, med alt som hører med innen sjangeren. Et av Norges beste backing band. 

Til Bydelsfesten har Hollywood Scandal har med seg 3 gjesteartister:

Ulf Risnes er produsent, låtskriver og vokalist. Som sjefskineser i bandet Tre små kinesere kjenner vi han godt, både på scenen og via media. Ulf har lang fartstid i musikkbransjen og er Trondhjæmmer med stor T.

Kristian Raanes er fra Orkdal og slo virkelig igjennom da han fikk 2. plass på idol i 2018. Kristian er låtskriver og en fenomenal gitarist og vokalist. Kristian har hatt flere konserter i år, og deltatt i NRK sitt program Beat for beat.

Thomas Løseth er også fra Orkdal og han sang seg inn i mange hjerter med sin silkestemme da han vant The Voice i 2017. Thomas fikk samme årets utdelt prisen «mest lovende artist» av UT-Awards i Trondheim og har hatt det travelt siden 2017.

Vi garanterer god stemning under konsertfesten, med fengende megahits fra 80-tallet og frem til i dag. 

Link til Hollywood Scandal: http://www.hollywoodscandal.no


PROGRAM FOR BYDELSFESTEN 15. JUNI

Kl.19.00 Bankett, underholdningsinnslag og prisutdeling 

Kl.21.00  Innslipp festdeltakere

Kl.21.30  Hollywood Scandal med Ulf Risnes, Thomas Løseth og Kristian Raanes.

Kl.01.00 Festen avsluttes


18. års aldersgrense på både bankett og fest. Servering av vin og øl.


Påmelding til Bydelsfesten 15. juni: www.bydelsfest.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline