Hvem er det som skal utvikle idrettslaget videre? Vi trenger ditt bidrag!

Postet av Utleira IL den 10. Feb 2019

Utleira IL har et enormt potensial med flotte anlegg, god økonomi, gode verdier og flere ansatte. For å skape videreutvikling trenger vi engasjerte personer som ønsker å bidra til å ta ut potensialet.  

Styreverv
Utleira IL søker nå etter engasjerte personer til ulike styreverv i avdelingene og i hovedlaget. Personer som ønsker å bidra til nye anlegg , økt aktivitet, forsterke det sportslige tilbudet, forsterke det sosiale fellesskapet og forbedre samhandling/ kommunikasjon. Vi trenger folk med ulike egenskaper og kvalifikasjoner. Helt vanlige engasjerte folk som ønsker å bidra til utvikling og skape mest mulig idrettsglede. Vi oppfordrer spesielt  kvinner, ungdommer og personer med innvandrerbakgrunn til å engasjere seg i idrettslaget.

Lederverv i hovedlaget
Vi skal også rekruttere leder og sportslig leder i hovedlaget. Dette er de viktigste vervene i Utleira IL kommende periode, og hovedstyret har åpnet for at disse vervene kan få en økonomisk kompensasjon. Vi søker her etter en dyktig leder som ønsker å arbeide strategisk og idrettspolitisk. Som sportslig leder er det fint med allsidig idrettskompetanse, god struktur, å være løsningsorientert og ha gode samarbeidsevner. 

Komiteer og andre oppgaver
Om du ikke ønsker å sitte i et styre, så finnes det også mange andre oppgaver. Det er mange mulige posisjoner i ulike komiteer og utvalg, som f.eks økonomi, info, anlegg, marked, utstyr, barneidrett, sport, ungdom, dugnad, osv. Ellers ønsker vi alltid kontakt med personer som ønsker å bidra som lagledere, trenere, transport, arrangement, fester, osv. 

Ditt bidrag er helt avgjørende!
Hva ønsker du å bidra med, eller kjenner du noen som kan være gode kandidater?
Meld deg selv til tjeneste, eller gi oss tips til personer som bør kontaktes. 

Send en e-post til Valgkomiteen ved Kari Aasly kariaasly@yahoo.no 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline