Minneord til Lilly: Små barneføtter setter dype spor.

Postet av Utleira IL den 24. Jan 2019

Det oppleves brutalt og urettferdig når barn dør. Det kjennes meningsløst og tomt. Minnene presser på og man setter livet i et annet perspektiv. Selv et lite barn, som man ikke har kjent veldig lenge, setter dype spor. De små som er selve definisjonen på idrettsglede, som stråler opp ved mestring, inkluderer og respekterer hverandre som det mest naturlige i verden. De uskyldige små som bare vil leke.

Livet er skjørt. Den ene dagen kan alt være fint og normalt, den neste dagen kan hele livet blitt snudd på hodet. Vi må ta vare på hverandre. Ta vare på øyeblikkene. Ta vare på minnene. For vi vet ikke når livet kan ta en uventet retning.

En flott idrettsfamilie kom til Utleira IL i høst. Deres 8 år gamle jente ønsket å spille basketball som sin mor. Med masse innsats og pågangsmot på hver trening. Med utvikling fra uke til uke. Nesten hele høsten. Noen uker før jul ble jenta syk, og familien fikk påvist kreft på hjernen. Sist lørdag døde jenta av sykdommen, 8 år gammel. Lilly Mary Holing Becidan ble i dag gravlagt ved Leira Kapell.

Idrettslaget og basketfamilien sørger over tapet av et ung medlem og en flott representant for det idretten står for. Alle oss i Utleira IL sender våre tanker til familien. Vi stiller opp for dere om det er noe vi kan hjelpe dere med.

Vi oppfordrer alle medlemmer i Utleira IL til å donere penger til Barnekreftforeningen, kontonr: 4484 12 10953, merk: Lilly Mary Holing Becidan


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline