Dette er årets vinnere i Klubben i mitt hjerte 2018

Postet av Utleira IL den 26. Okt 2018

Utleira idrettslag er årets vinner av Klubben i mitt hjerte.Utleira idrettslag har gjennom høsten fått flest stemmer, og er dermed årets vinner av Klubben i mitt hjerte. Trondheimsklubben tapte med knappest mulig margin i fjorårets utgave, men i år er det de som stikker av med 50 000 kroner.

Klubben i mitt hjerte er en kampanje som ble arrangert for 15. gang i år, og er et samarbeid mellom Norges idrettsforbund, SpareBank 1, P4 og Dagbladet.

- Fantastisk!

- Det er fantastisk morsomt. Vi har kommet på andreplass to år på rad. Så nå er det veldig gøy at vi kan vinne, sier Pål Wahl, som er daglig leder i Utleira Idrettslag.

Klubben har jobbet hardt for kunne komme seirende ut i år. De har blant annet laget egne bilder på Facebook der de har brukt bilder av deres egne utøvere sammen med logoen til Klubben i mitt hjerte. Budskapet var så klart at man skulle stemme.

Promotering: Med slike personlige bilder har klubben fått medlemmene til å stemme.
PROMOTERING: Med slike personlige bilder har klubben fått medlemmene til å stemme.

- Da får man et personlig forhold til det, forteller Wahl.

Mye på gang

- Hva skal dere bruke pengene til?

- Det har vi ikke diskutert, men vi har nettopp startet et nytt prosjekt der det kommer instruktører fra Olympiatoppen for å drive sirkeltrening gratis for alle medlemmer over 11 år. Så jeg tenker at dette er et veldig godt bidrag inn i den satsinga.

Klubben har også mange andre prosjekter der pengene kan komme godt med.

- Vi holder på å utvikle nye anlegg. Vi jobber med å få til en sykkelløype, en hinderløype, en tre-mot-tre-bane til fotball. Så vi har mye på gang.

Likevel legger Wahl til at det ikke bare er pengene som gleder.


- Pengene er en ting, men jeg synes faktisk at det å kunne smykke seg med tittelen er vel så viktig. Det viser at det er et idrettslag med mye engasjement og at det er mange som bryr seg og som synes at vi gjør en god jobb.

En klubb i en positiv spiral

Klubben ble i høst også tildelt Trondheim kommunes Mangfoldpris for 2018.

- Vi har som visjon å skape idrettsglede i bydelen vår og dermed så må vi også få med alle. Vi jobber derfor med ungdomsarbeid, prosjekter for utviklingshemmede, seniortilbud og integrering. Så vi gjør kanskje mer enn det et vanlig idrettslag gjør.

Utleira idrettslag er en voksende klubb fra Lerkendal bydel i Trondheim. Klubben driver med fotball, futsal, håndball, ski, friidrett, innebandy, allidrett og basketball.

- Vi er inne i en positiv spiral, forteller Wahl.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline