Bli med gratis sirkeltrening for medlemmer fra 11 år i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 3. Okt 2018

Søndag 21. oktober var oppstart av nytt tilbud med gratis sirkeltrening for alle medlemmer i Utleira IL. Det arrangeres trening hver søndag frem til juleferien, med oppstart igjen i januar. Treningene planlegges og ledes av instruktører som kommer fra Trondheim Idrettsklinikk og har ansvaret for basistreningen i regi av Olympiatoppen i Granåsen. Alle treninger i Utleirahallen.

Det er to grupper.
Søndager kl. 18-19 - Trimgruppe for medlemmer fra 11 år og oppover.
Søndager kl. 19-20 - Ungdomsgruppe for aktive ungdommer 13-16 år, og deres trenere. 

Treningstimen vil inneholde elementer av både utholdenhet, styrke, bevegelighet, balanse, motorikk og spenst. Det langsiktige målet for hver enkelt utøver er å bygge en base av generelle ferdigheter for å bidra til framgang, tåle større mengde trening og redusere risiko for skade. Trondheim Idrettsklinikk jobber spesielt med aktiv idrettsungdom og opplegget er tilpasset våre aktive utøvere, men vil også være aktuelt for øvrige medlemmer og mosjonister. Det vil bli 10 poster som man skal gjennom på hver trening, i tillegg til en god oppvarming.

Hovedlaget har stor tro på dette prosjektet, og mener dette vil øke kvaliteten på det generelle klubbtilbudet, samt skape en felles arena hvor man møtes på tvers av idrett, alder og kjønn. Dette skal være et klubbtiltak som er sosialt, i tillegg til å bedre utøvernes ferdigheter og tåleevne.

Alle som ønsker å bidra som gruppeledere kan varsle til leder@utleira.no
Vi gleder oss til et bra samarbeid med Trondheim Idrettsklinikk.

Det er plass til flere. Vi oppfordrer alle lag fra 11 år til å benytte dette tilbudet, samt håper at mange foreldre ønsker å bli med på trening i Utleirahallen. 

Under noen bilder fra første økt. Vi håper å se ende flere neste gang.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline