Prosjektleder ansatt i Utleira IL fra nyttår

Postet av Utleira IL den 27. Sep 2018

Ros-Mari Emilsen fra Dønna i Nordland er ansatt som prosjektleder i Utleira Idrettslag fra nyttår. Dette er en ny 100% stilling i idrettslaget som skal styrke administrasjonen gjennom å videreutvikle ulike prosjekter og arrangementer. Hun vil også jobbe med våre sponsorer og koordinere ulike dugnader. 


Ros-Mari har studert på Norges Idrettshøgskole, i tillegg til en coachingutdannelse. Hun har de siste årene jobbet som frivillighetskoordinator i Dønna Kommune, og fungert som bindeleddet mellom kommune og lag, foreninger og organisasjoner. Hun innehar mye erfaring både med prosjektledelse, økonomistyring og samhandling, gjennom erfaring med frivillige verv, i rollen som frivillighetskoordinator og som senterleder i SATS Elixia.


Ros-Mari hatt hatt flere styreverv, blant annet som styremedlem i SATS Elixia, som nestleder i Dønna idrettslag og gjennom verv i Dønna idrettsråd. Hun er genuint opptatt av idrettsglede, mestring og aktivitet, og hun har jobbet med trening av både unge og voksne i over ti år, da som både mental og fysisk trener. Hun har også erfaring som fysisk trener for fotball-lag.  Hun liker å løpe, trene styrke, være ute i naturen og har tidligere vært aktiv i langrenn. 


Ros-Mari vil bruke den første tiden til å sette seg inn i dagens prosjekter og arrangementer, samt bli kjent med idrettslaget og våre sponsorer. Det er viktig at det blir et godt samspill mellom hennes rolle som prosjektleder og frivilligheten. Hun skal bidra til utvikling og vekst på frivilligheten og de sportslige avdelingenes premisser. 


Vi gleder oss til Ros-Mari starter i ny stilling som prosjektleder i Utleira IL.

Velkommen skal du være.


Vi vil samtidig takke alle søkere for deres interesse for stillingen. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline