Bestillingslink til Toalettpapir/Tørkerull-dugnad

Postet av Utleira IL den 7. Sep 2018

Her er link til bestilling: https://www.superinvite.no/#/invitation/0f089a3bcf38d052f7882d12b3923a82 

Frist torsdag 20. september kl 12.00


Velkommen til ny toalett/tørkerulldugnad torsdag 20 september 2018, med utlevering på baksiden av Utleirahallen. Tidspunkt er satt til 18.00 – 19.30. Pris pr sekk er 320,- (ingen tilleggsavgifter).


Hvor mye skal hvert medlem selge?

Hvert medlem/familie i fotballavdelingen kan selge så mange sekker som mulig. Dette er en kjærkommen inntekst for fotballavdelingen og er et viktig bidrag for å holde treningsavgiftene nede. Det er mulig å bestille så mange sekker som man ønsker. Her kommer en oversikt over minimum pr spiller/familie (i fotballavd.):

  • 4 sekker toalettpapir/tørkerull for et spillende medlem. 
  • 6 sekker toalettpapir/tørkerull for familier med 2 eller flere spillende medlemmer. 


Tips til markedsføring

Vi oppfordrer alle til å skrive en post på sin facebook allerede før bestilling og henting av papir. Her kan man skrive at man selger toalettpapir og tørkerull for kr 320 pr sekk, til inntekt for verdens beste fotballavdeling. Dersom dere i tillegg kjører ut innenfor Trondheim vil dere klare å selge bra med sekker. Videre kan du tagge de som du håper eller forventer skal kjøpe en sekk fra deg. Andre tips kan være å sende en SMS til de du mener bør støtte klubben og avdelingen. Dette kan være til venner, familie, kollegaer, osv. Bruk av andre sosiale medier og E-post er andre kanaler som kan brukes.


Betalingsutsettelse
 Registreringen åpner ikke får 18. september og bestillingsfristen er 19. september for å få betalingsutsettelse. Vi ønsker å tilby betalingsutsettelse, slik at selgeren ikke trenger å betale for varen før de har hatt mulighet til å selge varene. Dette betyr at man ikke betaler noe ved bestilling i Superinvite, men at man legger inn kortopplysninger og godkjenner at halvparten av kjøpesummen trekkes 1. oktober og den siste halvparten 1. november. Vi oppfordrer alle til å bestille via Superinvite 18. og 19. september slik at vi får kvalitetssjekket at vi har nok papir i forhold til det dere har forhåndsolgt. De som ikke forhåndsbestiller innen 19.september må forhåndsbetale ved henting. 


Oppfølging av hvert lag

Informasjon er sendt ut til alle familier, samt på Facebook og Utleira sine nettsider. Fotballavdelingen går tilbake til at dugnadsansvarlig på hvert lag sjekker om alle familier har hentet toalettpapir/tørkerull. 


Dugnadshjelp
 Hvert lag stiller med to personer som kan være med og hjelpe til under dugnaden. En tar ansvar for registering/oppfølging av eget lag. En for utlevering av papir eller andre oppgaver under dugnaden. 

Disse bør stille senest kl 17.30. Oppgi navn, e-post og mobilnummer til den som stiller på dugnaden.

Frist for tilbakemelding:  17.09.18
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline