Vi søker aktivitetsledere til inkluderende idrett.

Postet av Utleira IL den 29. Aug 2018

Mandager 14.30-16.00 i Utleirahallen.
Oppstart 10. september.

Kursmulighet fra 5. september.

Inkluderende idrett er et tilbud for barn som faller utenfor idretten av ulike årsaker. Vi tilbyr dem transport fra skolen til hallen, enkel servering og aktivitet hver mandag. Etter aktiviteten blir de kjørt tilbake til skolen/bussholdeplasser på veien. Inkluderende Idrett er et samarbeidsprosjekt med Utleira skole, Nidarvoll skole, Steindal skole, familietjenesten og Nav. Prosjektet støttes blant annet av Idrettsrådet, Håndballforbundet, Fotballforbundet, BUF dir, Extrastiftelsen og Idrettsforbundet. 

Har du lyst å bli aktivitetsleder for barn/ungdom, som ønsker å spille fysisk aktivitet? Da er det kanskje deg vi ser etter. Vi trenger 4-6 aktivitetsledere til aktivitet mandager mellom 14.30 og 16.00. Treningene holdes i Utleirahallen.

Du må være idrettsinteressert, engasjert og ha et ønske om å hjelpe barn som trenger et aktivitetstilbud. Du må være punktlig, ha plettfri vandel og snakke godt norsk. 

Arbeidsoppgaven er å planlegge morsomme aktiviteter for barn og gjennomføre aktiviteten. Aktiviteten skal være variabel. Vi hjelper deg med forslag til øvelser.

Vi ønsker spesielt at ungdommer, fra 14 år om å søke. Ungdommer på Hoeggen og Sunnland skole kan sitte på bussen til hallen ca 14.30 sammen med barn og ungdom fra nærliggende skoler.

Vi tilbyr:
- Nye treningslokaler
- Gratis aktivitetsleder kurs
- Sportsengasjerte omgivelser
- Fin bemerkning i CV
- Lønn etter avtale

For mer info ta kontakt med daglig leder ved Utleira IL, Pål Wahl per mail leder@utleira.no

Illustrasjonsbilder.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline