Bli Sprekere Kick-start 2018

Postet av Utleira IL den 7. Mar 2018

Vil du bli med på Kick-Off Bli sterkere sammen med Bedriftsidretten og Utleira IL? Lørdag 7. april kr 9.30-12.30 er både treningsrommet og sosialt rom utleid til kick-off arrangement i Bli Sterkere.  Utleira IL gir fem personer som trener på treningssenteret et plaster på såret, slik at de kan bli med på en maraton-økt sammen bedriftsidretten.  Ønsker du å få gratis deltakelse på økten, skriv i kommentarfeltet under. 

Bedriftsidretten skal kickstarte Våren 2018 med ei maratonøkt lørdag 7.april. 

Den består av flere deløkter. Alle kan delta på disse øktene men det er en fordel om du har trent en noe fra før for å få et godt utbytte av timene.

  • Maratonøkta vil inneholde ulike treningsøkter som Tabata, Cross Fit og Partner training, med flere energiske og positive instruktører. Her blir det smile-puls og møre muskler. Dette bør du ikke gå glipp av.

Sted: Utleirahallen,Utleirvegen 99, 7036 Trondheim Tid: 7.april kl. 09.30 – 12.30 Pris: 240 kr Antall: Begrenset antall (35 plasser) Påmelding: Trykk her

Gratis parkering!

Hvis du ønsker å kjøpe gavekort og gi det bort til noen kan du det. Spørsmål rettes til sissel@bedriftsidretten.no0 Kommentar

Kommentarer

— Guest
Captcha
Levert av IdrettenOnline