Anleggsutvikling i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 21. Nov 2017

Det er ingen konkrete planer for utbygging av Utleira Idrettspark, men hovedlaget har satt i gang en anleggsgruppe som i løpet av 2018 skal se på fremtidige behov, sjekke muligheter på dagens tomt og evt. se på mulighetene for å sette av tomt i nærheten til fremtidig utbygging av idrettsanlegg. 

Det er forventet en boligvekst på 1000-1500 nye leiligheter og rekkehus i nær tilknytning til dagens idrettsanlegg, i løpet av det neste 10-års perioden. Dette vil øke trykket på dagens anlegg og det vil mest sannsynlig bli store behov for utvidelse av anlegg i den neste 10-års perioden. 

Det tok oss 12 år å bygge kunstgressbane og 15 år å bygge idrettshall. Det er derfor viktig å starte prosessene tidlig, men det er ikke slik at realisering av nye anlegg vil skje over natten.  Dette vil ta lang tid å realisere. Vi må ha tomt, bygg/bane må planlegges og tegnes, søknader sendes, politiske beslutninger taes, vi må jobbe oss i posisjon for å bli prioritert. Det er nok mange som står foran oss i køen. 

Det er positivt at det er stort engasjement rundt anleggsutvikling i Utleira IL, men det må ikke bli slik at løse planer og ideer, blir til sannheter. Dere skal være sikre på at beslutningene skal gjennom årsmøtet og forankres i medlemmene før det settes i gang bygging som kan få økonomiske følger for idrettslaget og dets medlemmer. Man kan drømme om fotballhall, ny 11'er bane,  ny hallflate, flere garderober, cage-ball, nye møterom, osv. Men det blir ikke noe mer ut av drømmene før dette er reelle planer som kan vurderes og vedtas i hovedstyret og senere evt. i årsmøtet. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline