Utleira IL sender deg på kurs!

Postet av Utleira IL den 3. Mai 2017

Ønsker du kurs, er medlem og har et verv i idrettslaget? Utleira betaler kurset for deg. Send melding til leder@utleira.no Takk for at du engasjerer deg og vil ha mer læring. Her er noe du kan delta på i mai/juni.

4. mai i Granåsen. Temakveld for trenere i ungdomsidretten- alle idretter. Målgruppen er alle trenere i aldresgruppe 13-19 år.

11. mai på Idrettens hus i Trondheim. Kurs i klubbens styrearbeid i praksis. For alle idrettslag. Alle som har ett styreverv i idrettslag bør ha dette kurset.

22. mai. Økonomidag for idretten. I Trondheim. Dagen er delt i to. Del 1 er på dagtid og har fokus på de store idrettslagene og de med ansatte i administrasjonen. Del 2 på kvelden har fokus på mindre idrettslag og de med omsetning under 5 millioner kroner.

6 juni i Trondheim. Introkurs i KlubbAdmin og bruk av elektronisk medlemsregister. Alle idrettslag skal ha ett elektronisk medlemsregister og KlubbAdmin har ett gratis system som idretteslag kan benytte. Kurset gir deg grunnleggende kunnskap for bruk av systemet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline