Bekledning, fargebruk og logoer i Utleira IL

Postet av Utleira IL den 25. Feb 2016

I de idrettene hvor det er naturlig å benytte Adidas skal dette brukes. I Utleira IL gjelder dette alle idretter utenom skiavdelingen. Skiavdelingen har egen avtale med Trimtex. (denne avtalen holdes utenfor videre i denne artikkelen).

Generelle prinsipper
Offisielle Utleira-produkter er en kolleksjon satt sammen for å styrke vårt samhold og vår klubbfølelse. Dette er produkter som et utvalg på tvers av idrettene har satt sammen. Fokus på å ha riktige produkter, riktige farger og riktig antall slik at prisene og risiko reduseres, samt at varelager og fellesuttrykk forsterkes. Utleira IL har forpliktet oss til å bruke Adidas. Eneste kjente unntak er topphåndball som i kontrakt fikk mulighet til å ha en reisejakke sponset av annen leverandør.

Fargebruk
I Utleira IL er vi stolt av å være oransje. Dette er vår identitet og historie, som også skal komme klart frem i Utleira-kolleksjonen. Enkelte plagg er desverre i svart og hvit av praktiske årsaker, men disse skal prydes med oransje logo og tekst. Topphåndball har spesiell tilatelse for å bruke trenings -t-skjorter i andre farger. Vi kan ikke bestemme hvilke farger eller merker våre utøvere skal bruke på trening, men dersom det er laget som kjøper felles utstyr for bruk på trening skal dette være innenfor våre rettningslinjer.

Logobruk på drakter
Alle drakter i Utleira IL skal bære logoene til Klæbu Sparebank, Trym Bolig, Nor-Contact, Adidas og Proa (på shortsene). I tillegg skal fotball ha to Extra-logoer på drakten. Shortser med Aktiv og drakter med andre sponsormerker skal ikke brukes.

Øvrig logobruk
Alle logoer som skal trykkes på kampdrakter, overtrekksdrakter, reklameskilt, osv i sammenheng med Utleira IL skal godkjennes av markedsgruppa. Grunnen til dette er at man ønsker å unngå konflikter med klubbens hovedsamarbeidspartnere. Dersom man skal ha en lagssponsor på f.eks en trenings-t-skjorte må det vurderes om også hovedsponsorene skal på samme skjorte.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline