Ildsjeler søkes!

Postet av Utleira IL den 26. Jan 2016

Utleira IL er inne i en meget spennende fase som bydelsklubb. Med ny bane og ny hall på plass har klubbens tidligere og nåværende ildsjeler gjort en formidabel jobb. Bydelen kan nå tilby våre barn og unge de beste forutsetninger for et aktivt idrettsliv.

Utleira IL er nå, i tillegg til å være bydelens breddeklubb, også anleggseier. Med eierskapet følger både ansvar og muligheter. Ansvar for å drifte og ta vare på anlegget, slik at generasjoner av barn og unge får de samme mulighetene som våre barn får. Muligheten ligger i at klubben nå er blitt mer salgbar, både når det gjelder sponsor, arrangement og utleieinntekter. Det er her det finnes muligheter for de neste ildsjelene.

Utleira IL skal skape idrettsglede, gjennom respekt, inkludering, mestring og engasjement.

Selv om vi nå har lønnede ressurser til å jobbe for klubben må vi fortsette med det frivillige arbeidet. Utleira IL har behov for personer i ulike roller på alle nivåer, som sammen med mange andre kan bidra til at vi får en god utvikling i årene som kommer. Vi skal dele på oppgavene og bidra etter evne, og ikke minst ha det moro sammen!

Det skal velges nye medlemmer til hovedstyret i Utleira IL, og valgkomiteen ønsker å nå ut til de med engasjement og hjerte for klubben. Det vi ønsker av kompetanse, er vanlig ryddighet og struktur. Styreleder bør være litt visjonær for klubben. Oppfordrer spesielt kvinner til å melde sin interesse da kvinneandelen i styret må besettes. Det er også mange andre muligheter i idrettslaget for de som ikke ønsker verv i hovedstyret.

Ønsker du å skape idrettsglede, og bidra med å videreutvikle Utleira IL, så ta kontakt med leder for valgkomiteen Tora Aune, 99630073,
tora@robenel.co, eller med daglig leder Pål B. Wahl, 93045500, leder@utleira.no

Vi er en breddeklubb av ildsjeler, drevet av ildsjeler, med hjerte i lokalmiljøet.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline