Utleira Innebandy deltok på minirunde

Postet av Utleira IL den 13. Des 2015

Utleira IL deltok for første gang i organisert innebandy denne helga. Det vil bli nye muligheter for flere å delta på innebandy minirunde etter jul. Utleira Innebandy er en avdeling under mulig oppstart i idrettslaget. Pr i dag tilbys aktivitet for de minste i samarbeid med basis, i tillegg til et voksenlag som etterhvert skal spille løkkebandy.

For innebandy i Utleira IL er 12.12.2015 en historisk dag, ettersom dette er første kampaktivitet i innebandy og vårt første møte med innebandymiljøet i byen. For å stille lag benyttet vi gutter og jenter født i 2007-2010. De delttok i minirunde i Rostenhallen. Minirunde er ett lavterskeltilbud til barn i de yngste årsklassene. Her kreves det ingen ferdigheter fra før, og det er en fin arena for barn som har lyst til å prøve innebandy. Her spilte barna 4 kamper på 1 time og 30 minutt. Alle kamper på 12 minutt lengde. Alle ble belønnet med premie etter siste kamp.

Både barn og voksne som jeg pratet med, syntes dette var stas og ønsker å gjenta dette. De fleste barna som Utleira stilte er nybegynnere i innebandy, så her var det ferdigheter av alle slag. Idrettsglede er det viktigste, og det var det mye av.

Vil rette en stor takk til Erik Høiland som stilte opp som lagleder. Han leder laget godt og barna hørte på hans instruksjoner. Takk for innsatsen til dere alle.

Ønsker du å spille innebandy?
Barn født i 2007-2010 kan spille innebandy i basistilbudet på onsdager 16.30-17.15.
Ungdom fra 17 år og voksne kan spille innebandy gratis på torsdager 21.30-23.00.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline