"Håndball prioriteres foran Coerver i håndballsesongen"

Postet av Utleira IL den 9. Nov 2015

Utleira Fotball har inngått ett utvidet samarbeid med Coerver Coaching.

Målsetningen med samarbeidet er som følger:
-Treningsprogram og øvelser tilpasset de enkelte årsklassene.
-Trenerveiledning/ mentorering på feltet. Etablere rutiner for gjennomføring av treningsøkter, hovedtrener/ assistenttrener/ rolletrener.
- Etablere en «oransje tråd» i forhold til utvikling av spillere, trenere og lag i Utleira Fotball.

Vi starter implementeringen av samarbeidsmodellen i høst, og i første omgang vil det være lag som spiller 7’er fotball og 9’er fotball som er målgruppe, dvs. gutter/jenter født 2005 – 2002.

Litt praktisk informasjon og presiseringer:
- De kommende 5-6 onsdagene er det satt av tid på banen for implementering/oppstart av programmet for 7’er og 9’er fotball: 2 treningsgrupper: 2004/2005 (7’er) og 2003/2002 (9’er)
- Det er kun mandager og onsdager som er aktuelle dager pga. tilgang på mentor ressurser fra Coerver coaching
- Vi vet at det er håndballtrening for 2004/2005 både på mandager og onsdager (dog har vi tilpasset treningstiden slik at den KAN/VIL være mulig å delta på begge aktiviteter – både fotball og håndball)
- Utleira Fotball understreker at dette er ett utdanningsprogram for trenere for de enkelte årsklasser, og vil samtidig understreke at håndball SKAL prioriteres for de spillerne tilknyttet 2004/2005 2002/2003 som spiller både håndball og fotball – dette ihht gjeldende samarbeidsavtale.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline