Vidar Magne blir driftsleder i utleirahallen

Postet av Utleira IL den 30. Jun 2015

Hei alle stolte brukere, å fremtidige brukere av Utleira Idrettspark.

Mitt navn er Vidar Magne. Har vokst opp og bor på Blaklieggen med familien min, og skal tiltre i stillingen som Driftsleder ved ett fantastisk idrettsanlegg i hjerte av bydelen vår. Jeg er en ungdommelig kar, som har vært aktiv i Utleira idrettslag, i 38 år av mitt 45 årige liv. Jeg har spilt fotball for klubben i en årrekke, brukt mye av min tid på Bjørkmyr både sommer som vinter. Begynte min trener karriere innen håndball i Utleira IL som 14 åring, hvor den har vart fram til dags dato. Spilte også noen sesonger for håndballherrene i Utleira.

Jeg har en allsidig arbeidsbakgrunn, der erfaringer fra salg og ledelse innen klesbransjen, ledelse og prosjektarbeid ved en av Rogalands største bensinstasjoner og pedagogisk leder i barnehage i 12 år.

Da denne sjansen dukket opp, å få være med å forme og drifte ett idrettsanlegg i bydelen vår, var jeg ikke i tvil om at dette var drømmejobben. I tillegg til at stillingsbeskrivelsen ga meg indikasjoner på det jeg hadde i tankene, av variasjon, utvikling og spenning, har denne stillingen også noe som alltid har fulgt meg, engasjement og følelser for bydelen vår og Utleira IL.

Ser frem til å sette i gang arbeidet, å ser frem til samarbeidet med alle Dere som har ventet på at denne storstua skulle se dagens lys, og alle Dere som med tiden vil se De godene dette idrettsanlegget drar med seg. Vi har endelig noe som vil gi mye av seg selv, om vi tar godt vare på det.

Gleder meg meget til denne epoken vi snart går inn i.
Med Vennlig Hilsen Vidar Magne

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline