Sesongen som gikk

Postet av Utleira IL den 4. Mai 2015

Så var nok en sesong over. Før 2014/2015-sesongen startet vi rimelig fra scratch igjen, etter å ha levert flere dyktige håndballspillere til klubber på elitenivå. Det er ikke uten grunn at vi har fått rollen som "talentfabrikken" her i byen. Kjempestolte er vi av det vi har vært med å dyrket fram over flere år. I tillegg gjør det jobben ekstra tøff etter hver sesong, da vi må ut på jakt etter en haug med nye spillere. Sesongen som gikk var intet unntak.

Før sesongen mistet vi mange. Veldig mange. Likevel har vi aldri gjort et bedre forarbeid, og aldri før har vi vært så godt forberedt for en ny sesong. Vi sto med 17 motiverte og spilleklare jenter, et godt kvalifisert trenerteam, viktige samarbeidspartnere og et hardtarbeidende støtteapparat.Kort oppsummert har vi levert bra sportslig. Vi har ikke prestert optimalt, og heller ikke jevnt, men alt i alt har vi prestert godt. Vi endte på en fjerde plass, bare ett fattig poeng unna pallplass. Det er ingen stor hemmelighet at vi har slitt angrepsmessig gjennom hele sesongen. Vi har vært for lite effektive og hatt for dårlig uttelling. Vi har ingen èner som topper målscorerlista, og må helt ned på 12. plass for å finne sesongens mestscorende Utleiraspiller. På en annen side er det veldig positivt - at vi har mange som bidrar, selv om vi skulle hatt større uttellingsprosent.

Til tross for det, er det mye vi er veldig godt fornøyd med. Vi er det laget som ligger øverst på bestrafningslista, altså med færrest utvisninger. Det er ikke fordi vi er for snille i forsvar og med det slipper motstanderne enkelt til. Tvert imot. Vi har et panserforsvar. Vi er blant topp tre lag med minst mulig innslupne mål i tillegg. En slik kombinasjon er enestående. Vi spiller rent, men tøft. Vi har solide målvakter og setter fair play høyt. Det er noe å være stolte av, det! Og det tar vi med oss videre. Vi har hatt spillere i utvikling, og det er tross alt det vi trener for hver dag.

Når det gjelder neste sesong er vi langt på vei i planleggingen. Samtidig som vi ønsker en kontinuitet i arbeidet vårt, er også utvikling viktig. Innen sesongstart 2015/2016 står vår nye hall klar. Vårt eget fort som skal bidra til økt tilhørighet og identitet. Den skal knytte sterkere bånd mellom idrettene og lagene i klubben. Nærmiljøet. Menneskene i og rundt klubben. Det er så mye å se fram til mot en ny sesong, og vi gleder oss derfor ekstra mye. Følg oss på Facebook for å få med deg det nyeste først!

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke våre fantastiske og viktige samarbeidspartnere for all støtte denne sesongen, og håper dere vil være med på laget videre også!

TUSEN TAKK!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline