Utleira - Sverresborg

Postet av Utleira IL den 4. Mai 2015
Tora Sletvold

5. februar 2015

Nok en kamp vi skulle, og burde, vinne sto for tur. Byrival Sverresborg var motstander. Bortekampen i november endte i seier med et forsvar som var, i følge Willy, outstanding. Torsdagens kamp derimot, fikk ikke samme beskrivelse...

Vi blir tatt skikkelig på senga fra start. Bortelaget feier inn det ene målet etter det andre, mens vi har mer enn nok med å få stilt inn siktet. Etter 10 minutter har Sverresborg en sjumålsledelse. Etter hvert får vi skutt bedre, men med en god målvakt og i tillegg en del stang ut, fortsetter den dårlige uttellingen. Med et noe bedre forsvar med Pia i spissen, får vi i alle fall blokket ned flere av bakspillernes skuddforsøk. I angrepsspillet bidrar June med høyt tempo og mye bevegelse. Høyst nødvendig mot de grønnes offensive forsvarstaktikk. Vi sikrer oss flere 7-meterskast før hvilen, men evner ikke å sette ballen i nota. Til tross for elendig uttelling og sløvt forsvar, er Sverresborg kun foran med fire etter de første 30 minuttene.

I andre omgang blir vi lekt med. Firemålsledelsen de hadde ved pause vokser raskt. De lykkes med alt, vi med ingenting. De løper oss i senk og vi ser rett og slett ut som bare juniorer i forhold. Vi evner ikke å justere på det som må til. Makan til dårlig dag på jobben. Helsvart. Sverresborg er bedre på alle områder. Hele veien. Vi blir knust på egen hjemmebane av et lag som kjemper for å unngå nedrykkskvalik. Et lag som så indelig trengte poengene. De jubler som om de har vunnet NM-finalen, med god grunn. Vi taper for et lag som er så mye bedre enn oss i dag. Willy beskriver tapet med ett ord: Trøstesløst.

Utleira - Sverresborg 16-28 (9-13)

Målfordeling finner du her.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline