Levanger 2 - Utleira

Postet av Utleira IL den 4. Mai 2015

Elisabeth Hammerstad

24. januar 2015

Lørdag kveld var det duket for en tur til Levanger. Vi sikret oss seieren på hjemmebane i oktober på greit vis. Likevel var vi fullstendig klare over at det måtte jobbes knallhardt i Trønderhallen, dersom vi skulle ha med oss poeng hjem igjen denne kvelden.

Til en forandring, er vi til stede fra det øyeblikket dommeren blåser i gang kampen. Det spilles jevnt og særlig det defensive arbeidet er solid hos begge lag. Framover på banen er vi hakket kvikkere, og noen minutter før pause får vi ei luke, og er oppe i en femmålsledelse. Derfra begynner vi å rote fælt, særlig i angrep. Dårlige pasninger, enda dårligere mottak og elendig uttelling gjør at vertene får redusert. Ved pause er stillinga er 7-10.

Vi står bak andreomgangens første scoring og klarer etter hvert å øke ledelsen betraktelig. Vi er seks mål foran. Som vanlig ser det ut til at vi vil ha mer spenning, og ønsker Levanger velkommen inn i kampen igjen. Fire minutter før slutt leder vi med tre. Hjemmelaget endrer forsvarstaktikk og vi blir utrolig stressa. Heldigvis har vi igjen en supersolid Mathilde, som skal ha mye av æren for at vi likevel holder Levanger unna. Igjen blir beskrivelsen "levende vegg" benyttet om Mathilde. Kampen er preget av dårlig angrepsflyt, men gode ankomster gjør at vi likevel lykkes bedre enn de rødkledde i framoverspillet. Begge lag er gode bakover, noe resultater også viser. Elisabeth er også en av de som utmerker seg spesielt i dag. Hun bidrar i tillegg med åtte flotte scoringer. Vi vinner til slutt med tre mål, og tar med oss to fine poeng hjem til Trondheim.

Levanger 2 - Utleira 16-19 (7-10)