Utleira - Ranheim

Postet av Utleira IL den 4. Mai 2015Cecilie Bjercke Ljostveit
29. januar 2015

Ranheim var vår motstander på torsdag. Med sine fire små poeng på 14 kamper var det liten tvil om at vi burde stikke av med seieren denne kvelden. Når det er sagt, vet vi at ingenting kommer av seg selv. Det må presteres om vi skal kunne ta poeng, også fra lagene i motsatt ende av tabellen. Litt spesielt er det alltid også å spille mot tidligere Utleirajenter. Disse visste vi at vi måtte være ekstra oppmerksomme på, da de er store bidragsytere for de blå.

Kampens 10 første minutter er svært jevne. Vi står veldig flatt i forsvar, Ranheim får spille ball inne på sju meter. Skuddene fyker rundt ørene på oss og Mathilde holder ballene unna etter beste evne. Angrepsmessig gjør vi vanvittig mange enkle feil. Pasninger havner i beina på medspillerne, utover sidelinja, og innspillsforsøkene til Pia på linja er for unøyaktige. Heldigvis unngår vi å bli særlig straffet for våre feil, da også bortelaget kløner en del.

Videre utover i omgangen klarer vi å justere oss. Mathilde fortsetter storspillet i mål og forsvaret bidrar betraktelig mye mer. Flyt og timing stemmer bedre i angrep og etter noen bytter, faller ting mer og mer på plass. Cecilie kommer inn med ro og tålmodighet, og jentene begynner å spille mer som et lag. At det enkle ofte er det beste, ser vi også her.

Andre omgang føles like treg som den første, da verken tempoet eller spillet er noe særlig å skryte av. Periodevis kan vi heldigvis se glimt av godt spill som er verdt å bygge videre på. Cecilie er i storform, og hamrer inn scoring på scoring på elegant vis. Også på vår høyre side er initiativet et helt annet, og både June og Lisa viser at også de er her for å vinne. Forspranget blir større og større, og vi vinner til slutt med komfortable 10 mål. Likevel er det ingen god kamp av oss. Vi står med to gulkort i løpet av hele kampen og ikke èn eneste utvisning. I denne kampen forteller det mye om innsatsen. 11 av 12 utespillere ender på scoringslista, og ekstra gøy er det å se at spillere som tidligere har hatt mindre spilltid presterer godt og står fram.

Utleira - Ranheim 30-20 (16-7)

Målfordeling finner du her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline