Banereglement Utleira Kunstgress

Postet av Utleira IL den 21. Jan 2015

Det er behov for å ta en presisering av hvilke retningslinjer som er gjeldende for bruk av kunstgressbanene/idrettsanlegget, slik at det er ryddig på anlegget og at anlegget ivaretas på en best mulig måte.

Retningslinjene er som følger:
Hver enkelt lagleder og trener har ansvar for at banen er ryddet for tape, flasker, klær, og annet etter trening og kamp Det er også viktig at det påses at folk ikke henger i målene og nettene. Kioskpersonalet har ansvar for å gå generelle runder med rydding rundt på anlegget.

I tillegg gjelder følgende:
Ber om at alle er med på å holde anlegget i orden - Tar vi vare på det, har vi et flott anlegg i mange år. Plukk med deg søppel om du ser det ligger på og rundt anlegget. Sykler skal være på utsiden av gjerdet Mat skal ikke ut på gresset + Bruk av åpen ild (grilling, etc) er strengt forbudt. Røyking skal foregå på ut siden av gjerdet. Hunder er forbudt på anlegget. Paintball, spydkast, gåstaver og andre skarpe gjenstander osv er forbudt - banen er beregnet på ballspill

Ovennevnte har alle ansvar for å etterfølge. Det gjelder så vel trenere, lagledere og andre tillitsvalgte i alle klubbens avdelinger.

Hjelpes vi alle med å etterleve og håndheve regler og retningslinjer, blir alt mye enklere og vi etablerer en «kultur» for å ivareta anlegget på en best mulig måte

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline