Allidrett - Praktisk informasjon

Postet av Utleira IL den 20. Jan 2015

Treningsinnhold/ aktivitetsplan
Allidrett skal ha et variert og allsidig tilbud med aktiviteter for barna. I tillegg til de mer tradisjonelle allidrettsaktivitetene som hinderløype, leker, ballspill o.l. er det ønskelig å tilby innslag av andre aktiviteter og idretter som feks. dans, sykling, orientering, klatring. Fotball, håndball, ski og fridrett avdelingene vil også kjøre enkelte treningene for de som er fra 1. og 2. trinn. Allidtrett styret ønsker tilbakemelding fra foreldre som har tips eller tilgjengelige ressurspersoner som kan stille opp for å gi tilbud om alternative treningsformer.


Kommunikasjon/informasjon Hovedsakelig vil all informasjon om Allidrett bli formidlet gjennom Allidrett sin nettside. Det er derfor viktig at foreldre går inn og leser på hjemmesiden hver uke. Målet er å formidle på nettsiden hva ukens trening inneholder en uke i forkant av treningen. Kommer det ingen info vil det være ordinær gymsal/halltrening som gjelder til ordinære treningstider (om det da ikke er gitt info om feriestengt eller avlysning). Unntaksvis kommer det informasjon pr mail til foreldrene.

Utstyr/ klær
Info om inne eller utetrening og hvilket behov barna har for klær og utstyr vil bli lagt ut på nettsiden. For førskolebarn er det ønskelig at barna går barfot eller med gym/turnsokker pga vårt ønske om å unngå påtråkkede tær. For 1. og 2. trinn kan det være lurt å ta med seg trenings sko de dagene det kjøres innebandy, håndball, fotball eller andre idretter som krever det. Ta gjerne med vannflaske.


Trenerstatus
Det trengs minst 2 trenere for de 2 gruppene som trener på gymsalen i Utleira skolen. I Utleira hallen trenger vi også 2-4 faste unntatt de dagene særidrettene stiller med ressurser. For tiden jobbes det med å få tak en eller flere nye trenere da vi har behov for flere å spille på. Det er også et behov for hjelpetrenere (foreldre som kan bistå aktivt under treningen). I tillegg er det ønskelig å gjennomføre aktiviteter/idretter på enkelttreninger der foreldrene kan bidra med sin aktuelle kompetanse.


Foreldretilstedeværelse
Foreldrene til førskolebarn bes om å være tilstede utenfor gymsalen under barna sin trening.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline