Påmelding til trenerkurs 10-11. januar 2015

Postet av Utleira IL den 19. Jan 2015

Til alle trenere og lagledere og andre som ønsker å bidra i Utleira IL. Det er nå åpnet for påmelding til Trener 1 kurs som går 10-11. januar 2015.

Beskrivelse av kurset
Trener 1 består av 12 moduler. Hovedmålet med Trener 1: - Gi en innlæring av grunnleggende tekniske ferdigheter. - Utvikle fysiske, psykiske og sosiale egenskaper for utøvere på begynnernivå, og å ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø.
Målgruppen er aktivitetsledere, nåværende og tidligere aktive utøvere, ungdommer, voksne og foreldre med kjennskap til idrett som ønsker å bli trenere for utøvere på begynnernivå (barn, ungdommer og/eller voksne).

Oppdatert informasjon 4. januar - Det er nå 9 personer fra Utleira påmeldt til kurset. Dette er kjempebra!!

Kursplan


Påmelding

Påmelding må gjøres av håndballavdelingen ved leder. Send epost til Per Kristian Norddal med navn på de som skal delta. Frist for påmelding er 5. januar men da det er begrenset antall plasser på kurs vil det være en fordel å få meldt inn så fort som mulig.

Bjørn Almåsbakk er instruktør på kurset. Han har lang erfaring som instruktør. Kursene som avholdes bruker å være av høy kvalitet!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline