Postet av Utleira IL den 19. Jan 2015

Pia Jakobsen Rehaug
4. januar 2015

Nytt år, nye muligheter. I dag var det Charlottenlund vi skulle besøke i deres egen storstue. Hjemmekampen i september, sesongens første, endte i et kjempetap for vår del. Håndballystne og revansjesugne sto vi klare til kamp denne søndagen.

Tradisjonen tro fikk vi en dårlig start på kampen. Etter 10 minutter ligger vi under 5-0. Timeouten tas. Etterpå blir det betraktelig bedre. Cecilie kommer på banen og gjør det veldig bra. Hun gjør medspillerne gode og bidrar også med egne scoringer. Vi får bedre flyt i spillet og er klokere i avslutningene mot en målvakt som har spilt bra så langt. Ved pause viser tavla 15-13.

Andreomgangen starter mye bedre enn den første. Med et veldig godt forsvar og dyktig comeback av Mathilde i mål, tar vi mer og mer over styringa. Dette gjør også at vi får kjørt større tempo, og Tone løper inn noen viktige scoringer. Stillingen er plutselig 19-19 og derfra er det jevnt. Vi klarer å dra ifra med et par mål, men hjemmelaget utligner kort tid etter. Slik fortsetter det.

Mot slutten av av kampen endrer Charlottenlund forsvarstaktikk. Vi blir stressa og gjør en del feil, dermed oppnår de akkurat det de vil. Da det gjenstår 10 sekunder leder vi med ett mål. Charlottenlund vinner ballen, men Elisabeth står for et heroisk returløp og ballsnapp i tillegg. Dermed ender det i seier og årets to første poeng!

Pia kåres til Utleiras beste spiller etter en god kamp og hele sju scoringer.

Charlottenlund - Utleira 26-27 (15-13)