Vi søker aktivitetsledere!

Postet av Utleira IL den 29. Okt 2014

Utleira IL har 1100 medlemmer og tilbyr aktivitet innen fotball, håndball, ski, friidrett og basis (allidrett). Idrettslaget har god økonomi og er i ferd med å bygge en ny flerbrukshall, i tilknytning til allerede eksisterende uteanlegg for fotball og friidrett.

Vi søker AKTIVITETSLEDERE TIL BASIS (Allidrett)
Arbeidsoppgavene er å planlegge og gjennomføre variert aktivitet for barn i alderen 5-8 år. Aktiviteten skal være basert på lek og mestring. Man skal utvikle barnas basisferdigheter og gi et innblikk i ulike særidretter, delvis i samarbeid med eksterne trenere. Ordinært er treningstidene onsdag 15-18 og torsdag 15.45-17.00, men unntaksvis kan det avvike noe. Vi søker spesielt etter personer som er tilgjengelig onsdag 15.00-16.30. Arbeidsmengden er noen timer pr uke.


Det er ønskelig at søker har erfaring fra arbeid med barn og har idrettsbakgrunn. Søker må kunne fremlegge politiattest. Vi tilbyr aktivitetslederkurs og lønn etter avtale. Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Pål Wahl på tlf 93045500 eller pr e-post leder@utleira.no. Søknad med CV sendes snarest til leder@utleira.no
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline